Vosselaarse kunstenaars stellen tentoon in Vosselaarse etalages!

Vosselaarse kunstenaars stellen tentoon in Vosselaarse etalages!

In Vosselaar ontdek je tot en met 5 juni 2021 kunstwerken van Vosselaarse kunstenaars in de etalages van verschillende Vosselaarse handelaars.

Onderweg kom je adresjes tegen waar je kan genieten van take-away.

Je vindt de wandelroute hier... of je kan een exemplaar ophalen bij de deelnemende handelaars!

In samenwerking met Vrije Tijd Vosselaar!

Kunst in de etalage!

Kunst in de etalage!

In Vosselaar ontdek je tot en met 4 januari 2021 een zeer unieke, warme en artistieke kerstsfeer: Lichtjes in de straten, de kerststal, hartverwarmende spreuken op de ramen en ‘kunst in de etalages’.
 
Deze "kunst in de etalage" is een warm initiatief van de cultuurdienst van Vosselaar, is een unieke samenwerking tussen kunstlievende ondernemers en ondernemende, Vosselaarse kunstenaars.
Koopzondagen 2020

Koopzondagen 2020

Ondernemend Vosselaar heeft op vraag van enkele lokale handelaars, een aanvraag ingediend bij de gemeente, om koopzondagen in december te mogen houden om een stukje omzet van de afgelopen maanden goed te maken.

Een maximale spreiding van het aantal klanten in tijd, is een oplossing om zoveel mogelijk klanten te kunnen ontvangen in deze bijzondere tijden. Hiervoor zijn extra openingsuren een mogelijke oplossing.

Deze aanvraag werd goedgekeurd, waardoor ook uw zaak in december open mag op zondag 13, 20 & 27 december en dit van 10u tot 18u.

Hierdoor is er een stukje administratieve rompslomp voor de handelaars weggevallen.

Veel succes met de koopzondagen en alvast een prettig en gezond eindejaar.

Ondernemen , dat doen we samen.