Meet & Eat

Beste collega Ondernemer,

Tijdens de dinsdagen op 3 – 10 – 17 – 24 augustus 2021 organiseert Ondernemend Vosselaar hun eerste editie van Meet & Eat Market Vosselaar.

Dit betreft om een ​​gezellige Zomermarktje voor alle leeftijden van jong tot oud met Eten, Drinken & Muziek wat door zal gaan op het grasveld ter hoogte van de school Heilig Graf en het Politiekantoor.

 

Meet & Eat

We begonnen met het marktje om 16.00u en eindigen om 22.00u.

In de vooravond mikken we vooral op gezinnen met kinderen met aangepaste muziek en springkasteel. Er zal een DJ aanwezig zijn en op enkele avonden kan er ook een band/sing & songwriter optreden.

Om de magen te spijzen en de dorst te verminderen zoeken wij nog enkele Vosselaarse ondernemers om mee te nemen zoals Foodtrucks – Restaurants – Traiteurs – Brouwerijen. 

Wij vragen aan U of u interesse heeft om aan dit gezellig marktje deel te nemen?

Praktisch: Deelnameprijs: € 75,00 excl. BTW

Bij 4 deelnames is de 4de keer gratis

Standoppervlakte is bespreekbaar

Opstellen kan vanaf 14.00u Opruim vanaf 21.30 à 22.00u

Daar het nog een zittend event brengt u minimaal 1 garçon mee om de gerechten/drank aan tafel te brengen. Indien nodig stelt De Open Keuken zijn Huurtentjes, toogjes, koelingen en andere materialen ter beschikking aan -25% korting Elektriciteit is aanwezig. U brengt enkel nog voldoende verlengkabels mee.

U geeft ook nog door welke gerechten/dranken u wenst te serveren wij kunnen nakijken en te vermijden dat er 5 standen zijn die hamburgers of frieten verkopen. Wij wensen diversiteit.

Enkel door uw deelname kan dit marktje tot een succes komen.

Voor meer informatie kunt u ook terecht bij Rob Delaplace (de Open Keuken) 014/41.72.91

Inschrijven kan via delaplace.rob@skynet.be met vermelding van: naam zaak, telefoonnummer, mailadres, dagen van deelname, standoppervlakte, welke producten