SPAGHETTI-INITIATIEF VERENIGT SPORT EN MIDDENSTAND

SPAGHETTI-INITIATIEF VERENIGT SPORT EN MIDDENSTAND

De coronacrisis treft niet alleen vele ondernemingen, ook sportclubs delen in de klappen.

Jaarlijks organiseerde de damesploeg van voetbalclub KVV Vosselaar een bingo-avond om de clubkas te spijzen. Maar ook dit initiatief is geannuleerd.

Daarom ging een werkgroep van de damesteams en het jeugdvoetbal van KVV Vosselaar aan de slag om een alternatief te bedenken. Speelster Evi De Baere kwam aankloppen om een spaghettifestijn te organiseren en om hierbij de lokale HoReCa te betrekken.

Al snel werd dit opengetrokken en werd contact opgenomen met Ondernemend Vosselaar om een samenwerking op poten te zetten.

“Niet alleen de HoReCa is zwaar getroffen door corona, maar elke lokale handelaar voelt de crisis. Daarom willen we de volledige middenstand bij ons verhaal betrekken. Ons initiatief is warm onthaald en momenteel kunnen we al rekenen op zo’n 20 deelnemende handelaars”, duidt Marijn Van Nooten, voorzitter van het damesvoetbal bij KVVV.

TIME TO SHINE AGAIN

TIME TO SHINE AGAIN

Door de coronmaatregelen moesten vele contactberoepers hun zaak noodgedwongen sluiten. Net zij die ervoor zorgen dat we elke keer opnieuw kunnen stralen! Het is dan ook om hen een hart onder de riem te steken dat we deze actie op poten hebben gezet. Wij zijn heel blij dat hun zaken weer open zijn en daarom mogen zij stralen op onze Facebookpagina!
Steunactie contactberoepen

Steunactie contactberoepen

Hey! Hey jij?
Oefen jij een contactberoep uit en moest je noodgedwongen je deuren sluiten tijdens deze 2de golf? Of ken jij zo iemand? In hoofd- of bijberoep, maakt niet uit.
Bezorg ons snel je gegevens om zo deel te kunnen nemen aan onze volgende actie .
Je kan je gegevens bezorgen via het mailadres ikwilondernemen@vosselaar.be of vermeld de ondernemer hieronder de post door hem of haar te taggen!
Wees snel want onze actie start heel binnenkort!
Kunst in de etalage!

Kunst in de etalage!

In Vosselaar ontdek je tot en met 4 januari 2021 een zeer unieke, warme en artistieke kerstsfeer: Lichtjes in de straten, de kerststal, hartverwarmende spreuken op de ramen en ‘kunst in de etalages’.

Deze "kunst in de etalage" is een warm initiatief van de cultuurdienst van Vosselaar, is een unieke samenwerking tussen kunstlievende ondernemers en ondernemende, Vosselaarse kunstenaars.

Koopzondagen 2020

Koopzondagen 2020

Ondernemend Vosselaar heeft op vraag van enkele lokale handelaars, een aanvraag ingediend bij de gemeente, om koopzondagen in december te mogen houden om een stukje omzet van de afgelopen maanden goed te maken.

Een maximale spreiding van het aantal klanten in tijd, is een oplossing om zoveel mogelijk klanten te kunnen ontvangen in deze bijzondere tijden. Hiervoor zijn extra openingsuren een mogelijke oplossing.

Deze aanvraag werd goedgekeurd, waardoor ook uw zaak in december open mag op zondag 13, 20 & 27 december en dit van 10u tot 18u.

Hierdoor is er een stukje administratieve rompslomp voor de handelaars weggevallen.

Veel succes met de koopzondagen en alvast een prettig en gezond eindejaar.

Ondernemen , dat doen we samen.

Vosselaarse online kerstshopping

Vosselaarse online kerstshopping

Vosselaarse ondernermers slaan de handen in elkaar en verzamelen kerstgeschenken op 1 plaats.

Hoe leuk is dat!

Op de facebookpagina Vosselaarse online kerstshopping kunnen jullie terecht voor al jullie kerstgeschenken.

In de albums kan je per thema de geschenken vinden.

Koop lokaal en maak het jezelf gemakkelijk.

Veel shoppingplezier!

Winnaars zomerspaaractie

Winnaars zomerspaaractie

De winnaars van onze #zomerspaaractie zijn bekend!

Op een officiële trekking koos Lore met haar onschuldige hand 11 spaarkaarten.

Elke dag vullen we de lijst van gelukkige winnaars hier aan. Zij krijgen een Vosselaarse kadoobon van 30€ en maken kans op de hoofdprijs van 500€ in de feestelijke trekking van December.