Kunst in de etalage: editie 3!

HEY, VOSSELAARSE ONDERNEMERS, LATEN WE SAMEN DE DONKERE DAGEN KLEUREN EN WARMTE BIEDEN IN VOSSELAAR!

Een warme oproep aan onze Vosselaarse, etalerende ondernemers, horeca zaken en take-away initiatieven.

Wij maken ons klaar voor editie 3 van KUNST IN DE ETALAGE!

Een artistieke wandeling doorheen ons dorp, gekleurd door kunst van onze Vosselaarse kunstenaars en warmte geboden door onze horeca en ondernemers die take-away aanbieden langsheen de wandelroute.

Wil ook jij met je zaak deel uitmaken van dit hartverwarmende en kleurrijke initiatief en opgenomen worden in de kunstroute?

Laat het ons weten VOOR vrijdagmiddag 10 december.

Hebt u een zaak in Vosselaar en heeft u ruimte voor het etaleren van kunst? Schijf je in via deze link Kunst in de etalage editie 3.

Wenst u graag wat meer informatie over dit project en wat dit voor u als deelnemer zal betekenen? Kijk snel hieronder!

Mede dankzij onze kunstenaars en jullie, zullen we zo ons dorp in december laten stralen en iedereen wat extra kleur, gezelligheid en warmte bieden.

 

Kunst in de etalage: editie 3!

Voor zij die ‘kunst in de etalage’ nog niet kennen:
Dit is een initiatief van Cultuurdienst Vosselaar, in samenwerking met Ondernemend Vosselaar en onze Vosselaarse amateurkunstenaars met als doel:

  • bijdragen aan een mooi, levendig, uniek, aantrekkelijk en smaakvol dorp

  • meer mensen op de been krijgen om deze Vosselaarse artiesten te ontdekken en de Vosselaarse handelszaken te leren kennen

 Voor de wandelaars, zal een digitale wandelroute voorzien worden langsheen de zaken met de kunstwerken. In de digitale wandeling wordt ook informatie geïntegreerd over de etalerende kunstenaars, hun werk, de zaken waar ze staan en de drank- en eetgelegenheden op de route. Als u inschrijft, krijgt u van ons nog een mail om de informatie te delen die u graag wil zien verschijnen bij uw zaak op de digitale wandeling (deadline voor 15 december). 
 Ter motivatie van de wandelaars zal er ook een zoekwedstrijd zijn. Er zullen vosjes verdeeld worden met woorden die samen een spreuk of zin vormen. De cultuurdienst zal hiervoor een prijs of prijzen voorzien.
Dit project kan uiteraard enkel succesvol zijn als we hier met z’n allen een succes van willen maken. Via deze willen wij u dan ook vriendelijk verzoeken of ook u bereid bent om een deel van uw etalage ter beschikking te stellen voor het etaleren van één van de kunstwerken op het traject.
 We vragen van u geen investering, geen extra werk, enkel uw bereidwilligheid. Hiervoor krijgt u een interessante uitbreiding van uw netwerk en meer passage/visibiliteit voor uw zaak (zowel on- als offline).
 Hoe zal dit project vorm krijgen?

  • Per ondernemer zal 1 kunstenaar toegewezen worden

  • in uw etalage (of voortuin) zal een werk (beeld of schilderij), typerend voor en uitgekozen door deze kunstenaar, getoond worden.

  • De cultuurdienst zal de verdeling van de werken over de etalages voorzien, rekening houdende met: de door u voorziene ruimte, de grootte van het kunstwerk en of dit werk past in het kader van uw zaak

  • de plaatsing van de werken, inclusief de nodige materialen, zal voorzien worden door de gemeente en de kunstenaar

  • verzekering van de kunstwerken gebeurt door de algemene organisatie.

 Het spreekt voor zich dat dit project een mooie marketingcampagne zal genieten, vanuit zowel de gemeente Vosselaar als Ondernemend Vosselaar. Uw zaak zal ook worden opgenomen in de wandelroute en met naam en uitleg.
 De betrokken kunstenaars zijn alvast zeer enthousiast en hopelijk bent ook u overtuigd om (nogmaals) deel te nemen.
 Stelt ook u graag een kunstwerk tentoon in uw etalage, zodat ook uw zaak wordt opgenomen in de kunstroute doorheen Vosselaar? Of voorziet u graag de wandelaars van een hapje of een drankje in uw horeca zaak of via take-away? Gelieve dit ons voor vrijdagmiddag 10 december te laten weten via vosselaar.be > e-loket > inschrijving ‘kunst in de etalage’.
 Had u graag nog bijkomende informatie of vragen, dan mag u ons hiervoor ook steeds contacteren via mail ikwilondernemen@vosselaar.be of telefonisch 0486 06 80 62
 Wij hopen alvast dat u ons enthousiasme deelt, en dat we samen door ‘Kunst in de etalage’ de Vosselaarse inwoners en alle geïnteresseerden en sympathisanten een memorabele, artistieke en warme decembermaand kunnen bieden in ons dorp.