Koop waar uw hart ligt

Beste Vosselarenaar,

De coronacrisis raakt ons allemaal. De afgelopen dagen werden onze levens ontwricht. Dierbaren vochten en vechten nog steeds een strijd tegen het Corona virus: als slachtoffer, als hulpverlener in de breedste zin van het woord, of in essentiële beroepen. 

Koop waar uw hart ligt

Maar ook economisch blijft niemand gespaard. Daarom zijn wij blij om te zien dat onze lokale ondernemers de handen in elkaar slaan om hier samen opnieuw bovenop te komen. En samen, dat is ook met u en ons, beste inwoner. Want onze Vosselaarse samenleving draait op twee belangrijke motoren: enerzijds de verenigingen en anderzijds de lokale ondernemers. Beiden zijn onontbeerlijk, en meer met elkaar verbonden dan u op het eerste zicht zou denken.

Door lokaal te kopen of te consumeren, helpt u niet alleen de lokale middenstander die steeds opbokst tegen multinationals. U voorziet mee in plaatselijke werkgelegenheid. U draagt ook uw steentje bij aan een duurzamer milieu. En u zorgt voor een aangenamere leefomgeving. Het is immers mede dankzij de lokale ondernemers dat ons mooie Vosselaar haar gezellige uitstraling krijgt: versierde etalages, gevulde terrasjes, zelfs de aankleding van onze handelskern.

Daarnaast is investeren in lokale handel ook investeren in de plaatselijke gemeenschap. Vele clubs en verenigingen overleven immers mede dankzij sponsoring van diezelfde handelaars en ondernemers. Zowel voor structurele werking als voor éénmalige evenementen. 

Besteed uw €’s dus lokaal, op de plaats waar uw ♥ ligt. Wij zijn er alvast van overtuigd dat dat in Vosselaar is. 

Gemeentebestuur Vosselaar