Pop-up: ontdek de coaches 2023

Pop-up: ontdek de coaches 2023

Graag nodigen wij u uit om onze coaches te komen ontdekken tijdens de pop-up maand.
We vinden het belangrijk om u op een zo laagdrempelig mogelijke manier kennis te laten maken met wat onze coaches voor u kunnen betekenen.
 
Waarom vinden we dit belangrijk?
Als mensen op zoek gaan naar een coach of iemand die hen kan begeleiden met bepaalde struggle's, komen ze in een zee van mensen terecht. Wie past er nu echt bij je, wie gaat je het best kunnen helpen? Het is namelijk enorm belangrijk dat je je goed voelt bij de mensen waar je mee aan de slag gaat. Daarom vinden we het belangrijk dat u de coaches al eens kan ontmoeten vooraleer u al dan niet beslist om met hen in een traject te stappen.
Pop-up oproep deelnemers

Pop-up oproep deelnemers

In April gaat de 2de editie van de Pop-up alweer van start.

Uiteraard geen pop-up zonder deelnemers!

Heb jij zin om deel te nemen? kom dan zeker langs op onze info vergadering op maandag 6 Maart om 19u30 @ StorE Where pigs Do fly in Vosselaar.

En uit ervaring weten we dat dit misschien wel eens een nieuw hoofdstuk voor jouw en je zaak kan betekenen.

Pop-up 2023: Oproep gast-zaken

Pop-up 2023: Oproep gast-zaken

Zonder gast-zaken uiteraard geen pop-up!
Heeft u interesse om zich als gast-zaak op te geven in Vosselaar en tijdens deze periode een enthousiaste ondernemer te ondersteunen? Neem dan zeker even contact met ons op.
Uiteraard bent u dan ook altijd welkom op de eerste informatieve vergadering op 6/3/2023 bij StorE Where pigs DO fly in Vosselaar.
Graag vragen wij u om even te bevestigen indien u aanwezig wenst te zijn. Dit kan per mail: info@the-tea-queen.be / elly@pigsdofly.be of telefonisch: 0498 80 63 98.
Wij kijken er alvast naar uit!
Pop-up project 2022

Pop-up project 2022

Ben jij?

• Nieuwe ondernemer met een idee dat je wil proberen?

• Creatieve ondernemer zonder winkel of horeca zaak?

• Webshop zonder showroom/winkel?

• Diensten/adviserende ondernemer die meer bekendheid wil via voordracht of contact moment in bestaande zaken?

Alles kan. Van een weekend tot 10 dagen, tot max 6 maanden. In een bestaande winkel of in nieuwe pop-up ruimte. Alleen etalage of aankoop/consumptie.

Wat heb jij nodig? Een ondernemend idee (product of dienst) dat je in Vosselaar wil aanbieden

Wat doen wij? We zoeken de passende ondernemer/ruimte voor jouw idee. We zorgen voor de contractuele afspraken. We werken samen aan digitale marketing en persaandacht. Inschrijven? Vertel ons jouw idee met een mailtje naar ikwilondernemen@vosselaar.be

Meer info?

· Talk to Elly (PigsDOfly)

· Vertel ons jouw idee of kom eens horen of jouw idee zou passen: op het open contact moment (ondernemerscafé) in De Moer (Sint-Jozefstraat 45) in Vosselaar (woensdag 9 Maart, 20u)