Meet & Eat

Meet & Eat

Beste collega Ondernemer,

Tijdens de dinsdagen op 3 – 10 – 17 – 24 augustus 2021 organiseert Ondernemend Vosselaar hun eerste editie van Meet & Eat Market Vosselaar.

Dit betreft om een ​​gezellige Zomermarktje voor alle leeftijden van jong tot oud met Eten, Drinken & Muziek wat door zal gaan op het grasveld ter hoogte van de school Heilig Graf en het Politiekantoor.

We begonnen met het marktje om 16.00u en eindigen om 22.00u.

In de vooravond mikken we vooral op gezinnen met kinderen met aangepaste muziek en springkasteel. Er zal een DJ aanwezig zijn en op enkele avonden kan er ook een band/sing & songwriter optreden.

Om de magen te spijzen en de dorst te verminderen zoeken wij nog enkele Vosselaarse ondernemers om mee te nemen zoals Foodtrucks – Restaurants – Traiteurs – Brouwerijen. Er is ook een algemene dranktent waarvan de staat voor Ondernemend Vos zijn.

Wij vragen aan U of u interesse heeft om aan dit gezellig marktje deel te nemen?

 

Koester onze kroegen en respecteer onze restaurants

Koester onze kroegen en respecteer onze restaurants

  • Ondernemend Vosselaar
  • Horeca

Daar waar ‘ons dorp’ bruist en leeft, is het nu al zeer lang stil met verlaten terrassen en lege stoelen. Lang geleden, dat we elkaar in een gezellige kroegsfeer konden ontmoeten. Lang geleden dat we heerlijk samen konden genieten aan een fijn gedekte tafel in één van onze parels van restaurants.