Meet & Eat

Meet & Eat

Beste collega Ondernemer,

Tijdens de dinsdagen op 3 – 10 – 17 – 24 augustus 2021 organiseert Ondernemend Vosselaar hun eerste editie van Meet & Eat Market Vosselaar.

Dit betreft om een ​​gezellige Zomermarktje voor alle leeftijden van jong tot oud met Eten, Drinken & Muziek wat door zal gaan op het grasveld ter hoogte van de school Heilig Graf en het Politiekantoor.

We begonnen met het marktje om 16.00u en eindigen om 22.00u.

In de vooravond mikken we vooral op gezinnen met kinderen met aangepaste muziek en springkasteel. Er zal een DJ aanwezig zijn en op enkele avonden kan er ook een band/sing & songwriter optreden.

Om de magen te spijzen en de dorst te verminderen zoeken wij nog enkele Vosselaarse ondernemers om mee te nemen zoals Foodtrucks – Restaurants – Traiteurs – Brouwerijen. Er is ook een algemene dranktent waarvan de staat voor Ondernemend Vos zijn.

Wij vragen aan U of u interesse heeft om aan dit gezellig marktje deel te nemen?

 

Op onze vraag naar info over de organisatie van Heistse Pijl, heeft de gemeente ons gemeld dat de verkeersverordening gepubliceerd werd op de gemeentewebsite. Om jullie tijdig te informeren, kunt u de verkeersverordening terugvinden via onderstaande link:

https://www.vosselaar.be/2021-07-31-tijdelijke-verkeersverordening-centrum-cingel-pastoor-woestenborghslaan-remi-lensplein-sc
 

De Heistse Pijl werd ook besproken op het overleg met de gemeente van maandag 12 Juli (zie punten hieronder) maar alle details van parkeerverboden en betrokken straten vindt u op de website van de gemeente Vosselaar:

  • Antwerpsesteenweg afgesloten tussen Hofeinde en Nijverheidsstraat op zaterdag 31/07 van 10u tot 14u voor alle verkeer (parking bezoekers Heistse Pijl voor zij die van Turnhout komen alsook parking voor de bussen van wielrenners)
  • Cingel, Schoolstraat, Remi Lensplein afgesloten op zaterdag en zondag van 9u tot 23u59 voor alle verkeer voor vertrek Heistse pijl en aansluitend Fox Feesten. Handelszaken blijven te allen tijde toegankelijk
  • Verkeersas Kerkstraat - Eigenaarsstraat - Tramstraat blijft ganse dag toegankelijk zowel zaterdag als zondag

Het Europees Kampioenschap voetbal is volop aan de gang. Samen met de Vosselaarse handelaars heeft Ondernemend Vosselaar een leuke EK win-actie op poten gezet, waar je aan de hand van een pronostiek per wedstrijd van de Belgen kans kan maken op een leuke prijs. De deelnemende handelaars vind je op https://www.vosselaar.be/zoeken?q=EK+actie

 
Zomerspaaractie 2021

Zomerspaaractie 2021

Winkel in Vosselaar! Zo maak je kans op het winnen van een bon t.w.v. 500 euro of één van de tien cadeaubonnen t.w.v. 30 euro! 
Hoe deelnemen? 
▪ Eind Juni vind je in de Vossestreken de spaarkaart die je kan uitknippen
▪ De actie loopt van 15 juli tot 30 september 2021 
▪ Bij elke aankoop bij een Vosselaarse ondernemer, krijg je 1 stempel op de spaarkaart. 
▪ Verzamel 10 stempels van 10 verschillende zaken in Vosselaar. Het aankoopbedrag heeft geen belang, maar het moeten wel bij 10 verschillende ondernemers zijn
▪ Bezorg je volle spaarkaart ten laatste op 10 oktober 2021 in de brievenbus van de gemeente. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Zij krijgen hun prijs tijdens een feestelijk moment, georganiseerd door Ondernemend Vosselaar en Lokaal Bestuur Vosselaar.
Waarom lokaal kopen? 
▪ steun aan de Vosselaarse handelaars 
▪ verhoging van de plaatselijke werkgelegenheid 
▪ meewerken aan een beter milieu 
▪ inzetten op een levendig Vosselaar 
Inspiratie nodig waar je wat kan kopen in Vosselaar? Je vindt alle ondernemingen van Vosselaar op: https://www.vosselaar.be/bedrijvengids
 
 

 

 

Kids Kadoobon

Kids Kadoobon

Graag willen wij u informeren dat er tijdelijk een KidsKadoobon in omloop is!
Kinderen die deelnemen aan de kunstwandeling die nog loopt tot 7 juni 2021 en het daarbij horende wedstrijdformulier ingevuld terugbezorgen via de brievenbus van het gemeentehuis, ontvangen deze prijs voor hun deelname!
Deze bon kan ingeruild worden bij alle Vosselaarse handelaars dewelke deze kunnen binnenbrengen voor uitbetaling op dezelfde wijze als de gewone Vosselaarse kadoobon! Meer info hierover http://www.vosselaarsekadoobon.be
TIME TO SHINE AGAIN

TIME TO SHINE AGAIN

Door de coronmaatregelen moesten vele contactberoepers hun zaak noodgedwongen sluiten. Net zij die ervoor zorgen dat we elke keer opnieuw kunnen stralen! Het is dan ook om hen een hart onder de riem te steken dat we deze actie op poten hebben gezet. Wij zijn heel blij dat hun zaken weer open zijn en daarom mogen zij stralen op onze Facebookpagina!
Steunactie contactberoepen

Steunactie contactberoepen

Hey! Hey jij?
Oefen jij een contactberoep uit en moest je noodgedwongen je deuren sluiten tijdens deze 2de golf? Of ken jij zo iemand? In hoofd- of bijberoep, maakt niet uit.
Bezorg ons snel je gegevens om zo deel te kunnen nemen aan onze volgende actie .
Je kan je gegevens bezorgen via het mailadres ikwilondernemen@vosselaar.be of vermeld de ondernemer hieronder de post door hem of haar te taggen!
Wees snel want onze actie start heel binnenkort!
Vosselaarse online kerstshopping

Vosselaarse online kerstshopping

Vosselaarse ondernermers slaan de handen in elkaar en verzamelen kerstgeschenken op 1 plaats.

Hoe leuk is dat!

Op de facebookpagina Vosselaarse online kerstshopping kunnen jullie terecht voor al jullie kerstgeschenken.

In de albums kan je per thema de geschenken vinden.

Koop lokaal en maak het jezelf gemakkelijk.

Veel shoppingplezier!