Jaarmarkt 2022

Jaarmarkt 2022

Van 1 t.e.m. 6 juli 2022 is er opnieuw kermis in Vosselaar! 

Op de openingsavond van de kermis (vrijdag 1 juli 2022) zal er voor het eerst in samenwerking met Vrije Tijd Vosselaar een JAARMARKT georganiseerd worden. Met deze eerste editie van de jaarmarkt, samen met de kermis, hopen we de zomervakantie op een fantastische manier te openen!

Ben je ondernemer en wil je deelnemen aan de jaarmarkt? Vul dan het e-loketformulier in op http://www.vosselaar.be.

Inschrijven kan nog tot en met 13 juni 2022 via deze link.

 

Meet & Eat inschrijving voor ondernemers

Meet & Eat inschrijving voor ondernemers

Net zoals onze succesvolle editie in 2021 gaan wij, Ondernemerd Vosselaar, op elke dinsdag in augustus 2022 terug onze Meet & EAt Market in Vosselaar organiseren.

Telkens op dinsdag 2 – 9 – 16 – 23 – 30 augustus vindt dit evenement plaats op het grasveld naast Heilig Grafschool en politiekantoor. Start om 16.00u & eindigt om 22.00u

We creëren sfeer & gezelligheid met tal van Foodtrucks, heerlijke dranken en goeie muziek.

Nieuw is dat er nu ook een marktje zal bijkomen voor ondernemers die hun producten willen voorstellen en verkopen.

Ook nieuw is een “Free Podium” waar allerhande (hobby) artiesten hun vaardigheden kunnen laten zien of horen. Wij denken dan muzikaal talent, Komieken, Clowns….

Voor dit gehele event zoeken wij nog naar:

* Vosselaarse Foodtrucks of al wie toffe Foodconcepten verkoopt

* Vosselaarse ondernemers die op ons Non-Foodmarktje willen staan

* Vosselaarse artiesten voor ons Free Podium

Voor meer info kan u terecht bij Rob Delaplace (de Open Keuken) 014/41.72.91 of delaplace.rob@skynet.be

Inschrijven kan via e-loket van de gemeente Vosselaar klik hier

INSCHRIJVEN RECLAMESTOET 2023

INSCHRIJVEN RECLAMESTOET 2023

Op zondag 19 februari 2023 zal er, na alle coronaperikelen, opnieuw een heuse carnavalsstoet door de Vosselaarse straten trekken.

Bij goed weer mogen we meer dan 10.000 toeschouwers verwachten naast de omloop!

Wil je met je bedrijf deelnemen aan de grote reclamestoet die voorafgaat aan onze stoet? Vul dan onderstaand formulier in. Karnavalraad Toeten of Blazen neemt zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bespreken.

 

 
 

 

 

 

Ondernemerscafé 2 mei 2022

Ondernemerscafé 2 mei 2022

Ondernemend Vosselaar nodigt iedere ondernemer van Vosselaar, of iedereen die een ondernemend idee heeft in Vosselaar, uit op het volgende ONDERNEMERSCAFÉ op maandag 2 mei 2022.

Wat is het ondernemerscafé?

Een gezellig ontmoetingsmoment om bij een glaasje ervaringen uit te wisselen en ideeën op te pikken over ondernemen. Het moment om je lokaal netwerk te vergroten, inspiratie op te doen en potentiële samenwerkingen te ontdekken.

Praktisch? De Moer in Vosselaar, maandag 2 mei 2022, deuren open vanaf 19u30, start om 20u.

Vrije inkom met een drankje aan democratische prijzen.

Inschrijven hoeft niet maar als je een concrete vraag hebt, kan je die alvast mailen naar ikwilondernemen@vosselaar.be

Meer info? ikwilondernemen@vosselaar.be of 0486 068062 (Elly)

Lentebraderij 2022

Lentebraderij 2022

Op zondag 22 mei 2022 is het weer zover!
 
Die dag organiseert Ondernemend Vosselaar VZW opnieuw de jaarlijkse lentebraderij in Vosselaar van 11u tot 18u.
 
Ook dit jaar zal er weer een foodtruckfestival plaatsvinden en voorzien wij tal van attracties en entertainment voor jong en oud.
 
Indien u interesse heeft om deel te nemen willen wij u vragen om het inschrijvingsformulier in te vullen op het e-loket van de gemeente aub?
Klik hier om in te schrijven
 
Mochten er nog vragen zijn, kan u steeds contact opnemen met ons via info@ondernemendvosselaar.be of op het nummer 0495/43.90.21 Verschueren Katrien.
Roefeldag 18/06/2022

Roefeldag 18/06/2022

Welke ondernemer wil zich kandidaat stellen voor Roefeldag 2022?

 

Op zaterdag 18 juni 2022 organiseren we voor de 25ste keer een grote Roefeldag in Vosselaar. Jammer genoeg kon er in 2020 en 2021 geen editie plaatsvinden wegens de coronacrisis. Maar het Roefelcomité gaat er dit jaar opnieuw volledig voor: op 18 juni is het groot feest voor alle kinderen uit onze gemeente! Tijdens de Roefeldag ontvangen me meer dan 400 kinderen om hen een spetterende dag te bezorgen. In vier verschillende sessies (voormiddag + namiddag) beleven kinderen in (kleine of grote) groepen verschillende activiteiten. Ze leren Vosselaarse verenigingen kennen, gaan helpen bij ondernemers (bv. helpen in de Colruyt, helpen in bij slagerij Peter & Kim, …), brengen een bezoek aan de brandweer en politie of nemen deel aan een van de vele andere activiteiten (springkastelen, knutselworkshops, …). Afsluiten doen we ’s avonds vanaf + 16.00 uur met spetterende verrassingen en een fantastisch optreden van de KetnetBand Live!

 

Zin om je onderneming tijdens onze Roefeldag in de kijker te zetten? Goesting om enkele kinderen de dag van hun leven te bezorgen? Lees dan snel de brief in bijlage en schrijf je in! We verdelen de roefelbrochure, met jullie logo en vermelding, bij meer dan 800 kinderen persoonlijk in de brievenbus. Nog een extra reden om deel te nemen aan deze feesteditie.

 

De inschrijvingen voor de Roefeldag van 2022 zijn vanaf nu geopend! Inschrijven kan via deze link en dat tot en met 14 maart 2022: https://eloket.icordis.be/nl/vs/eloket/1/119/0?sc=LTCIujWZLd4nn75Q48VdAyfVGIM95cJMJj3DMkDIVE3d

 

Wil je graag meer informatie? Aarzel dan niet om contact met Stef Slegers 014 60 08 43

Pop-up project 2022

Pop-up project 2022

Ben jij?

• Nieuwe ondernemer met een idee dat je wil proberen?

• Creatieve ondernemer zonder winkel of horeca zaak?

• Webshop zonder showroom/winkel?

• Diensten/adviserende ondernemer die meer bekendheid wil via voordracht of contact moment in bestaande zaken?

Alles kan. Van een weekend tot 10 dagen, tot max 6 maanden. In een bestaande winkel of in nieuwe pop-up ruimte. Alleen etalage of aankoop/consumptie.

Wat heb jij nodig? Een ondernemend idee (product of dienst) dat je in Vosselaar wil aanbieden

Wat doen wij? We zoeken de passende ondernemer/ruimte voor jouw idee. We zorgen voor de contractuele afspraken. We werken samen aan digitale marketing en persaandacht. Inschrijven? Vertel ons jouw idee met een mailtje naar ikwilondernemen@vosselaar.be

Meer info?

· Talk to Elly (PigsDOfly)

· Vertel ons jouw idee of kom eens horen of jouw idee zou passen: op het open contact moment (ondernemerscafé) in De Moer (Sint-Jozefstraat 45) in Vosselaar (woensdag 9 Maart, 20u)

Kunst in de etalage: editie 3!

Kunst in de etalage: editie 3!

HEY, VOSSELAARSE ONDERNEMERS, LATEN WE SAMEN DE DONKERE DAGEN KLEUREN EN WARMTE BIEDEN IN VOSSELAAR!

Een warme oproep aan onze Vosselaarse, etalerende ondernemers, horeca zaken en take-away initiatieven.

Wij maken ons klaar voor editie 3 van KUNST IN DE ETALAGE!

Een artistieke wandeling doorheen ons dorp, gekleurd door kunst van onze Vosselaarse kunstenaars en warmte geboden door onze horeca en ondernemers die take-away aanbieden langsheen de wandelroute.

Wil ook jij met je zaak deel uitmaken van dit hartverwarmende en kleurrijke initiatief en opgenomen worden in de kunstroute?

Laat het ons weten VOOR vrijdagmiddag 10 december.

Hebt u een zaak in Vosselaar en heeft u ruimte voor het etaleren van kunst? Schijf je in via deze link Kunst in de etalage editie 3.

Wenst u graag wat meer informatie over dit project en wat dit voor u als deelnemer zal betekenen? Kijk snel hieronder!

Mede dankzij onze kunstenaars en jullie, zullen we zo ons dorp in december laten stralen en iedereen wat extra kleur, gezelligheid en warmte bieden.